Коваленко Анатолій Андрійович

Інтерв'ю

Прес – релізи

«УДАРна толока» на Печерську

Протягом останніх двох тижнів з ініціативи депутата Київради від фракції «УДАР Віталія Кличка» Анатолія Коваленка члени Печерської районної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» прибирали подвір’я житлових будинків Печерського району від минулорічного та зимового сміття, фарбували бордюри внутрішньодворових проїздів, проводили скопування та дезінфекційну обробку вапном стовбурів дерев.

«УДАРівці» Печерська привітали ветеранів зі святом Захисників Вітчизни

22 лютого в приміщенні Ради ветеранів Печерського району УДАРівці районної парторганізації привітали ветеранів Печерська із Днем Захисників Вітчизни.

Анатолій Коваленко: “Ми хочемо бачити наше рідне місто таким, яким його бачив у своїх мріях Володимир Сосюра”

19 грудня ц.р. у приміщенні Будинку письменників відбулося нагородження лауреатів літературної премії імені Володимира Сосюри. В урочистостях взяли участь засновники премії: президент Громадського фонду Святого Андрія Первозванного Анатолій Коваленко, голова Національної спілки письменників України Віктор Баранов, головний редактор газети «Літературна Україна» Сергій Коржак, член редколегії газети «Літературна Україна» Петро Перебийніс, творча громадськість столиці. А лауреатами премії стали: Сергій Гальченко, Борис Олійник, Михайло Сіренко та Василь Старун.

Новини Прес – релізи «УДАРна толока» на Печерську

«УДАРна толока» на Печерську

До участі в «УДАРній толоці» на Печерську, що проводиться вже третій рік поспіль, долучилися не лише члени районної парторганізації та симпатики партії в Печерському районі, а й мешканці будинків. Спільними зусиллями партійці та жителі району впорядкували 11 дворів на бульварі Лесі Українки, вулицях Червоноармійській, Івана Кудрі, Щорса, Госпітальній та Чигоріна.

За словами Анатолія Коваленка, цією акцією «ударівці» хотіли показати на справі, що Київ – наша спільна оселя, яка має бути чистою та охайною не лише з нагоди якогось свята чи чемпіонату навіть світового рівня, а кожного дня, кожного місяця, будь-якої пори року.

«Я переконаний, що справжні кияни погодяться зі мною в тому, що смітити в місті не можна, адже це наш спільний дім. Набагато приємніше ходити чистими та прибраними вулицями, відпочивати у гарному дворі, а не серед сміття. На жаль, ситуація зі збереженням зелених насаджень у дворах Печерського району зокрема і центру Києва загалом залишається складною, тож нині ми маємо усіма можливими засобами оберігати зелені легені столиці. Печеряни вже три роки поспіль активно підтримують ініціативу „ударівців” з догляду за нашими дворами та їх зеленими насадженнями, тож, переконаний, „УДАРні толоки” на Печерську нашими спільними з громадою зусиллями триватимуть і далі», - відзначив Анатолій Коваленко.

30 квітня 2013 року
  Зворотній зв’язок        Мапа сайту
© Персональний сайт Анатолія Коваленко, 2008.
© Розробка сайту AMT, 2008.